Мир вам и дому вашему
Поиск в блогах:

Блоги (закрыт)

Данный блог закрыт

Автор
Тема:
Сергея
Зарегистрирован: 27.07.2016 Откуда: Украина Сообщения: 10
05.08.2016 3:20
1.Серед християнского світу щодо тлумачення місця з Обявлення 13.16-18 можна почути таке; що це місце с Писання являється другорядним і прямого відношення до спасіння воно немає.Я також з цим згідний.Но в дійсності ці вірші немали прямого відношення до спасіння до тих християн які жили в ті періоди коли слово глобалізація ще неіснувало,або існувало на папері як слово визначення деяких поглядів і небільше.Чому-тому що ключем до початку світового панування антихриста являється глобализація.Це всесвітне поєднання політики,єкономіки та згодом і релігії.Що на даний час і відбувається.Як приклад сучасні різного роду політично-економічні союзи.Едина валюта та единна база данних про кожного через різного роду ідтитифікації.Всім християнам відомо що всі пророчиства відносно прихода Христа відбулись окрім одного 2 Фесалокійцям 2.3-4.І всі чекають коли вже євреї зруйнують мечеть (омара) і на тому місці збудують Храм Божий де Він і повинен стояти.В який війде антихрист обявить себе богом(це обще тлумачення) і тоді прийде Христос. А якщо я припущу що мічеть омара незруйнуеться .Що Петро говорячи про храм Божий в який війде антихрист немав ввіду будівлю в прямом смислі а серед народу Юди та Ізраіль який відбудується після довгіх років (мерзості запустення).Що Ізраіль та Юда являлись завжди і являються і понині образним Храмом Соломоновим-Божим Храмом.З цього виходить що християни думають що ми жевем в останній період но вознесіння Церкви та забраття Духа Божого з землі ще нескоро.Но якщо моє тлумачення правдивіше то получається що християнскій світ перше воскресіння та вознесіння може взагалі проспати.Тому що ніщо незаважає Христу в любу секунду забрати Церкву так як всі пророчиства збулись. 2. Тепер повернемся до (666).Це місце Святого писання сказано до Християн які будуть жити в час прихода Христа для того щоб вони приблизно зрозуміли і були готовими до вознесіння. І Юди та Ізраіля яким предстоіть жити в період правління антихриста.Що я бачу що помісні християнскі Церкви віруючи кожен особисто і досі неможуть пояснити що обозначає число звіра.Це можуть зробити одениці чи одна одениця.З цього я роблю висновок що християнский світ до вознесіння взагалі неготовий.І передними стоіть загроза ввійти без Божого духа в час правління антихриста.Приблизно в 2002 бачив я чи сон чи ввідіння незнаю я а знає Бог .Що я з одним віруючим який по його словах під час Сталіна за віру сидів в лагірах прийшов в Дім молитви але Дім був похожий на палатку як колись грали весідля.А там пусто тільки були одні музиканти але це небули не люди а анголи Божі.Ми в недоумінні що весілля а нікого нема.А ангол нам каже весілля небуде бо батьки згоди недойшли.І задається питання які в Церкві Божої можуть бути батьки?Як Батько один!!!Можуть коли християни онією рукою взивають до Бога а другою тримаються за сатану. 3. Я скажу по суті якщо віруючі чи помісна Церква досі незнають що таке (666) ,значить в вас дуже сірйозні духовні проблеми.І ви стоїте в групі ризику підчас першого вознесіння небути незабраними.Я вдячний Богу та цій людині яка відгукнулась на мій блог.Скажу відкрито якщо я всьому світу поясню чи Вам що таке(666) воно або непоможе вашій вірі а більшість може нашкодити як фізично так і духовно.Це місце зрозуміти повинні Ви самі тільки тоді для вас воно принесе корість. 4. Що до християнского світу!В мене нема бажання ділитись откровеннями Божими і Бог мене не примушує.Подумайте самі чого?.Я знання та откровеннч які мені дав Бог направив на підготовку Юди та Ізраіля вступити в період в час правління антихриста.Їм придстої тяжка боротьба.Я звязавсяз масадом(ізраільскою розвідкою) і попередив їх як міг про те що в блищому майбутньому євросоюз за згодож Росії,також і Америки зухвало нападуть на Ізраіль і зроблять попитку знищення як всієї Країни так і всіх живущих там.По моїм припущенням вони захочуть скинути атомну бомбу внезапно як було в Херосімі та Нагасакі. 5. За помилкі пробачаюсь.Але і про апостолів казали що це є люди не грамотні.Щоб збулося Писання про те що є в цьому світі ніщо!Не наякі я духовні посади непретендую нехочу бути ні дяконом,ні пастером,ні епископом та апостолом.Хочу прожити життя простим християнином і як менше грішити. 6. Підпис:Ангол Церкви Лаодикійської.

Вернуться к дискуссии

(С) 2008-2024, Христианский Блог.
Комментарии, замечания, пожелания и предложения адресуйте нашему вебмастеру
Размещено в дата центре компании dline.ua